آشنایی با خاصترین سبکها
آشنایی با خاصترین سبکها
طراحی دکوراسیون خانه کاری بسیار جذاب، سرگرم کننده و البته قانونمند و دشوار است. با این حال اولین کاری که باید قبل از شروع این کار دشوار انجام شود، تعیین سبک زیبایی شناختی فضای نشیمن خانه است. درست همانطور که سلیقه و ترجیحات هر فرد، هنگام انتخاب لباس متفاوت است؛ در هنگام چیدمان خانه نیز عواملی چون سلیقه، عادات زندگی، سبک شخصی، انتخاب رنگ، انتخاب وسایلی مانند؛ مبلمان, لوستر، و … برای هرشخصی متفاوت میباشد.
سبکهای دکوراسیون منزل نه تنها با توجه به تفاوتهای افراد؛ بلکه با توجه به مناطق جغرافیایی و دورههای تاریخی ، در جهان نیز تفکیک میشوند. و هر سبک دکوراسیون با ویژگیهای مختلفی از هم متمایز میشوند. هر قرن با توجه به شرایط اجتماعی و منطقهای، درک زیبایی شناختی خود را پرورش داده و این موضوع را در سبکها و طراحی مبلمان در فضای نشیمن، منعکس کرده است. امروزه سبکها و مدلهای مختلف مبلمان در حال تولید میباشند و برای کسانی که میخواهند سبک خانههای رویایی خود را به واقعیت تبدیل کنند، گزینههای بیشماری وجود دارد. مهم ترین نکته در تغییر چیدمان سبک خانه، در اولویت قرار دادن نیازها و سلیقههای شخصی خودمان است. در ادامه با لتو همراه باشید تا شما را با خاص ترین سبک ها آشنا کنیم.
سبک اسکاندیناوی
روند چیدمان به سبک اسکاندیناوی در اواسط دهه 1956 پدیدار شد. بارزترین ویژگی در دکوراسیون سبک اسکاندیناوی، استفاده از طرحهای سفید رنگ و مبلمان ساخته شده از مواد طبیعی، با طراحی ساده است که در آن این مبلمان مدرن؛ در مرکز سالن قرار خواهند گرفت.
به یاد داشته باشید که اگر میخواهید خانهی خود را به سبک اسکاندیناوی بچینید، باید فضای زندگی شما از طبیعت الهام گرفته شود. میتوان گفت که مهمترین ویژگی که سبک اسکاندیناوی را از سبک مدرن متمایز میکند، مقیاس رنگ است. در این سبک فقط از رنگ سفید و چوب استفاده نمیشود؛ گاهی اوقات از رنگهای طبیعت مانند؛ آبی، سبز، زرد روشن نیز در آن دیده میشوند.
بهطور خلاصه این سبک نمایشی دلپذیر ار طبیعت اسکاندیناوی را به داخل خانهی شما میآورد.
سبک مینیمالیست
در سبک چیدمان مینیمالیستی، شما باید فقط از وسایل و مبلمان مورد نیاز استفاده کنید نه چیزی بیشتر. این سبک با شعار “کمتر در واقع بیشتر است ” روی کار آمد. دراین سبک برای مبلمان و طرحهای مجلل و فانتزی جایی وجود ندارد.
سبک مینیمالیستی توسط کسانی که میخواهند زندگی آرام و ساکتی داشته باشند، ترجیح داده میشود. از ویژگیهای این سبک، ایجاد فضایی جادار و خالی از هرگونه وسایل غیر ضروری است که هم باعث کاهش مصرف انرژی شده، و هم محیطی آرامشبخش را ایجاد میکند.
سبک روستایی
در چیدمان به سبک روستایی، اغلب از محصولات دستساز، اشیاء ساخته شده از محصولات طبیعی مانند؛ چوب خیزران یا حصیر، محصولات نساجی طبیعی و بافت استفاده میشود. چوب خام از برجستهترین و پر استفادهترین مواد قابل استفاده در سبک روستایی است.
در انتخاب رنگ؛ رنگهای خنثی و تنهای خاکی، هارمونی سیاه و سفید، بیشترین استفاده را در این سبک دارند.
سبک صنعتی
شاید تا بهحال سبکی تحت عنوان سبک صنعتی به گوشتان نخورده باشد، اما مطمئناً بارها و بارها با چنین چیدمانی و طراحی روبهرو شدهاید.
در چیدمان به سبک صنعتی از نمای آجری در فضای داخلی، استفاده از باکسها و قفسههای فلزی ترکیب شده با چوب؛ و همچنین رنگهای سرد برای ایجاد یک فضای زندگی خلاقانه استفاده شده و بیشتر برای کسانی که خونسردی را دوست دارند قابل اجرا میباشد.
سبک مدیترانهای
در سبک مدیترانهای همانطور که از نام آن مشخص است، یک سبک گرم، صمیمی و صادقانه است که ویژگیهای اصلی کشورها،در سواحل مدیترانه را نشان میدهد.
هدف ازچیدمان به این سبک؛ ایجاد فضایی گرم، و همچنین انتقال محیط آرامشبخش دریا و آبوهوای معتدل به داخل خانه است. طیف رنگی سبک مدیترانهای را رنگهای نارنجی، آبی، و سبز تشکیل میدهند.
بدون دیدگاه